Aqua Fantasy

4 redenen om een verblijf in Hotel Aqua Fantasy te boeken

Eigenlijk is het voor heel veel Nederlanders jaarlijkse kost om van een heerlijke zomervakantie te genieten. Bij het boeken van de zoemervakantie heb je de keus tussen meerdere vakantielanden en meerdere soorten arrangementen c.q. accommodaties. Door de jaren heen is gebleken dat veel Nederlanders de voorkeur geven aan bepaalde landen, waaronder Spanje en Turkije.

Geef jij de voorkeur aan Turkije? Vind je het bijvoorbeeld heerlijk om van de lekkere temperaturen en de Turkse vrijheid te genieten? Dan heb je de keus uit behoorlijk veel interessante gebieden in Turkije. Je kunt onder meer richting Alanya of Antalya gaan, maar ook Kusadasi is een behoorlijk populaire plek. Wil je graag rondom deze stad aan de Noord-Egeïsche Zee van een heerlijke vakantie genieten? Dan is een verblijf in het Hotel Aqua Fantasy aan te raden!

Waarom een verblijf in dit luxueuze hotel aan te raden is? Daar lees je in dit artikel meer informatie over. Wij bespreken in dit artikel namelijk wat de belangrijkste voordelen van het Hotel Aqua Fantasy zijn. Na het lezen van dit artikel ben je ongetwijfeld direct geneigd om een verblijf in dit leuke hotel te gaan boeken. Dan hebben we goed nieuws voor je; je kunt dit namelijk rechtstreeks via onze website doen. Selecteer de gewenste reisdata, het aantal personen en boek direct je hotelkamer in het Hotel Aqua Fantasy te Kusadasi. Wij kunnen je één ding verzekeren; je gaat daar géén spijt van krijgen!

Reden 1: 5-sterren hotel

Iedereen stelt andere wensen en eisen aan een hotel tijdens de zomervakantie. Toch hechten veel mensen veel waarde aan luxe, gemak en complete ontzorging. Dat is absoluut het geval bij het Aqua Fantasy Hotel. Dit hotel heeft namelijk een beoordeling van 5-sterren gekregen en dat is niet zonder reden. Zodra je ook maar één stap in dit hotel zet, snap je direct waarom dit hotel 5-sterren heeft.

De lobby ziet er luxe uit, alles ziet er keurig verzorgd uit en het personeel is uiterst vriendelijk. In dit 5-sterren hotel geniet je van een heerlijke zomervakantie, waarin je ook perfect tot rust kunt komen. Dat is zeker wenselijk in deze hectische maatschappij waar we momenteel in leven. Doordat dit hotel van alle luxe voorzien is, kom je eigenlijk helemaal niks te kort.

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn, kan je dit direct laten weten aan één van de vriendelijke personeelsleden. Al het personeel van het Hotel Aqua Fantasy te Kusadasi heeft klantvriendelijk onwijs goed begrepen; zij lopen de benen onder hun lichaam vandaan om het zo aangenaam mogelijk voor jou te maken. Ook dat is één van de redenen om een verblijf in dit hotel te boeken en waarom het Hotel Aqua Fantasy een beoordeling van 5-sterren heeft gekregen. Al met al kom je helemaal niks te kort in dit hotel, geniet je van een heerlijke vakantie en staat het vriendelijke personeel altijd voor je klaar. Wat wens je nog meer?

Reden 2: Geweldige ligging

Wil je genieten van prachtige stranden, leuke haventjes en een bruisend centrum? Dan ben je bij het Aqua Fantasy Hotel zeker aan het juiste adres. Dit hotel heeft namelijk een unieke ligging; het ligt direct aan de prachtige witte stranden, terwijl het ook op slechts 8 kilometer afstand van het centrum van Kusadasi ligt. In dit centrum kan je het nodige zien, doen en beleven. Uiteraard is het rondom dit hotel ook heerlijk vertoeven. Onder meer doordat het hotel rechtstreeks aan een privé strand ligt. Op dit stukje strand mogen alleen gasten van het hotel komen, waardoor je hier van alle rust kunt genieten. Uiteraard heb je op dit strand ook de beschikking over gratis ligbedden en parasols.

Wil je een heerlijke dag graag op een leuke manier afsluiten? Nadat je in één van de restaurants van Hotel Aqua Fantasy gedineerd hebt, ga je met de taxi naar het centrum van Kusadasi toe. In dit centrum vind je allerlei gezellige terrasjes, leuke marktjes, leuke winkeltjes en geniet je al met al van de Turkse gastronomie. Wat wens je nog meer? Bijkomend voordeel is dat de kosten voor de taxi in Turkije behoorlijk laag liggen én dat je eventueel ook nog met het openbaar vervoer kunt gaan. Aan jou de keus.

Reden 3: Leuk voor jong en oud

Het Hotel Aqua Fantasy te Kusadasi heeft 5-sterren en richt zich op zowel jongeren als op ouderen. Voor de jonge kinderen zijn er meer dan voldoende faciliteiten te vinden, waardoor zij van een heerlijke vakantie kunnen genieten. Dat geldt echter ook voor de volwassenen. Hieronder geven we je graag iets meer informatie over de faciliteiten voor kinderen én over de faciliteiten voor volwassenen.

Laten we aftrappen met de faciliteiten voor kinderen. Iets wat direct bij dit hotel opvalt, is de professionaliteit van het animatieteam. Het team gaat perfect kinderen om, biedt elke da geen uitgebreid programma aan en weet daardoor alle kinderen perfect te vermaken. Wil jij liever zelf met jouw kind(eren) van leuke activiteiten genieten? Daarvoor kan je prima terecht in één van de vele zwembaden. Deze zwembaden zijn niet zomaar zwembaden, maar zijn stuk voor stuk in speciale thema’s gebouwd. De zwembaden lijken hierdoor rechtstreeks uit sprookjes te komen en zijn onwijs leuk voor zowel jong als oud. Uiteraard vind je in en rondom deze zwembaden ook de nodige speelbadjes en glijbanen terug. Al met al zijn er voor alle kinderen voldoende mogelijkheden om in Hotel Aqua Fantasy optimaal te genieten.

Voor volwassenen is ook meer dan genoeg te beleven in en rondom dit hotel in Kusadasi. Zo kan je genieten van het heerlijke Spa- en Wellnesscentrum. In dit centrum vind je onder meer een eigen fitnesscentrum, een sauna en een Turks bad. Eventueel kan je er ook voor kiezen om van een massage en/of schoonheidsbehandeling te genieten; deze behandelingen vallen overigens niet binnen de all inclusive formule van het Hotel Aqua Fantasy Kusadasi. Je dient daar nog los voor te betalen, maar dat is in onze ogen meer dan de moeite waard.

Reden 4: Heerlijk en zorgeloos eten & drinken

Zoals reeds hierboven gezegd; Hotel Aqua Fantasy hanteert een all inclusive formule. Als je in het hotel verblijft, kan je dus onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten (m.u.v. bijvoorbeeld de massage- en schoonheidsbehandelingen). Eén van de voordelen hiervan is dat je ook van al het heerlijke eten & drinken kunt genieten. Dat is namelijk iets wat Hotel Aqua Fantasy onwijs goed op orde heeft. In dit hotel vind je namelijk maar liefst zeven restaurants terug.

Twee van deze zeven restaurants zijn buffetrestaurants. In die restaurants kan en mag je zoveel eten opscheppen als je zelf maar wilt. Je kunt echter ook genieten van één van de vijf a la carte restaurants. Die restaurants hebben stuk voor stuk hun eigen specialisaties en schotelen heerlijke gerechten voor.

Geniet je ’s avonds of overdag graag van een koel (alcoholisch) drankje? Dan kan je daarvoor terecht bij één van de negen bars. In deze bars geniet je bovendien van een gezellige sfeer, terwijl je niet voor elk drankje een bepaald bedrag hoeft te betalen. Nagenoeg alle drankjes vallen namelijk óók in de all inclusive formule van Hotel Aqua Fantasy te Kusadasi. Wat wens je nog meer? Al met al heeft dit hotel alles waar je naar op zoek bent gedurende een heerlijke en onbezorgde zomervakantie.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen