Aqua Fantasy

Eten & Drinken Hotel Aqua Fantasy: restaurants en bars bekeken

Hotel Aqua Fantasy heeft twee hoofdrestaurants die dienen als buffetrestaurants. In één van deze twee restaurants kun je ontbijten, lunchen of dineren. Ontbijten kun je hier tussen 07.00 uur en 10.00 uur. Voor mensen die langer willen slapen, wordt het ontbijt nog geserveerd tot 11.00 uur. Lunchen doe je in het buffetrestaurant tussen 12.30 en 14.30 uur en het diner wordt opgediend tussen 19.00 en 21.30 uur. Bovendien heeft het hotel naast de twee buffetrestaurants, nog vijf à la carte restaurants.

Alle à la carte restaurants zijn van 19.00 tot 21.30 uur geopend. De à la carte restaurants zijn beschikbaar tegen betaling. Je kunt bij de receptie van het hotel een tafel reserveren, zodat jij kunt eten in het restaurant van jouw keuze. Dit zijn de verschillende soorten à la carte restaurants:

Mandarijn restaurant

Hier eet je exotische Aziatische maaltijden.

Piraten steakhouse

Dit restaurant is ideaal voor vleesliefhebbers. Keuze genoeg!

Mario’s restaurant

Hier moet je eten als je gek bent op Italiaans. Een heerlijk restaurant met uitzicht over de zee.

Meze restaurant

Wil je een keer Turks eten? Dan kun je hier traditionele Turkse gerechten uitproberen.

Marine restaurant

Hier heb je een variëteit aan visgerechten. Smullen zal je er zeker!
Daarnaast heb je natuurlijk het hoofdrestaurant voor alle buffetten.
Gelukkig heeft hotel Aqua Fantasy genoeg bars waar je nog een hapje en een drankje kunt nemen:

Lobby bar

Deze bar bevindt zich aan de ingang van het hotel. Het is 24 uur per dag geopend om even een drankje te drinken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Atlantis bar

Een bar waar je heerlijk kunt ontspannen. Alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder.

Parel snackbar

Dit ligt dichtbij de sportactiviteiten in de buurt. Net flink getennist? Dan kun je hier een kopje thee drinken of je lege maag vullen met iets lekkers.

Discobar

In de late uurtjes kun je hier nog een drankje drinken terwijl je over de dansvloer beweegt.
Caribische snackbar
Deze bar ligt aan het Caribische zwembad. Je kunt hier drankjes en lichte snacks krijgen, terwijl je geniet van de zon en de muziek die er gedraaid wordt. De bar is geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Atrium bar

Deze bar zit op een terras. Je kijkt uit over de zee of aanschouwt de zonsondergang. Een prachtig interieur en lekkere livemuziek. Prima om een drankje te drinken.

Flamingo zwembad bar

Deze bar ligt vlakbij het zwembad Flamingo. Je kunt hier een drankje doen als je je in het zwembad bevindt of in de bar.

Fontana zwembad bar

Deze bar ligt aan het grootste zwembad van het resort. Ook het animatieteam is hier veel te vinden. Neem een drankje terwijl je op een ligbed bij het zwembad ligt. De bar is geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Strandbar

Als je overdag op het strand ligt, hoef je niet per se terug naar het hotel. Het hotel heeft namelijk zijn eigen strandbar. Hier wordt livemuziek gedraaid en kun je genieten van de versnaperingen die de bar biedt.

Ook drankjes zijn inclusief in het All Inclusive concept. Dit geldt op alle lokale en enkele geïmporteerde (non-)alcoholische drankjes met uitzondering van verse sappen. Dit alles kun je bestellen tussen 10.00 en 23.00 uur per dag bestellen. Tegen betaling kun je eten in de à la carte restaurants, in de minibar, importdrankjes, eten en drinken in het Aquapark en alles na 23.00 uur ’s avonds.

Niet alle restaurants en bars zijn het hele jaar geopend. Dit is vanwege weersomstandigheden. Informeer bij het hotel of bij het boeken of in jouw reisperiode alle restaurants en bars geopend zijn.

Honden zijn niet toegestaan en tijdens eten in een à la carte restaurants vindt het hotel het belangrijk dat mannen een lange broek dragen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen