Aqua Fantasy

Activiteiten Hotel Aqua Fantasy – wat kan je in de buurt doen?

In het bruisende centrum van Kusadasi vind je allerlei verschillende leuke winkeltjes en eettentjes waar je een hele dag door kunt brengen. Ook vind je er een supermarkt en kleine winkeltjes waar je typisch Turkse producten kunt kopen. Zo kun je eens proeven wat voor snoep ze in Turkije eten of een lekker kopje zoete appelthee maken.

Het gebied rondom het hotel is niet enorm heuvelachtig, maar er zijn wel talrijke mogelijkheden om hogerop te klimmen, om van daaruit een waanzinnig mooi uitzicht te genieten van de omgeving. Je zult natuur en steden zien die je niet gewend bent in Nederland. Je zult ervan versteld staan.

Ga naar de lokale markt in Kusadasi

Kusadasi kent verschillende markten die leuk zijn om een bezoekje te brengen. Er zijn wel drie markten per week! Je kunt er terecht voor verse, exotische fruit- en groentesoorten. Of ga nar de kledingmarkt. Leuk om even rond te neuzen. Let er wel op dat veel kleding namaak is. Of ga naar de markt waar ze vooral kruiden en andere specerijen verkopen. In het hotel weten ze wel op welke dag ze plaatsvinden en hoe je er moet komen. Leuk om even geweest te zijn en de Turkse sfeer te proeven.

Ga watersporten in de zee

Je hoeft niet per se andere stranden te bezoeken om watersporten te beoefenen. Hotel Aqua Fantasy biedt een aantal watersportmogelijkheden tegen betaling aan. Je kunt bijvoorbeeld met zijn vieren of vijven op een banaan achter een boot hangen. Of laat je door een professional meenemen in de duikwereld en wordt zelf een pro. Je kunt ook parasailen of waterskiën. Houd je meer van boten? Geef je dan op voor een zeilervaring. Hotel Aqua Fantasy biedt zelfs een zeilkamp aan, waar alles geaccommodeerd wordt en waar je leert zeilen op de beste boten!

Bezoek het duiveneiland

Voor de kust van Kusadasi ligt het duiveneiland, alhoewel “het eiland” tegenwoordig gewoon met het vasteland verbonden is. Je vindt hier veel verschillende soorten vogels. Vroeger kwamen hier veel piraten en moest er een fort worden gebouwd. Dit wordt gezien als het kasteel van Kusadasi. Je kunt dit kasteel gratis bezoeken en hebt mooi uitzicht over de haven. Als je wilt kun je er een gids bijboeken die je meer over de geschiedenis vertelt.

Glijbanen voor jong en oud

Kusadasi staat bekend om zijn waterparken. En één van de grotere waterparken in de regio is het waterpark van hotel Aqua Fantasy. Hier kun je een hele dag beleven en van wel meer dan twintig glijbanen gaan. Het mooie aan dit waterpark is dat het omgeven wordt door een rivier. Het heeft zelfs watervallen en een lagune! Het is gesitueerd in een prachtige tuin. Gasten van het hotel Aqua Fantasy hebben gratis toegang tot dit waterpark, maar moeten wel zelf het eten en drinken betalen.

De oude stad Efeze

De oude stad Efeze ligt op ongeveer 12 kilometer van Aqua Fantasy hotel in Kusadasi. Vroeger was Efeze echt een handelsstad. Dat kun je nog wel zien aan de opgravingen die er zijn gedaan. Je zal verbaasd staan over de vele archeologische bezienswaardigheden die de stad nog heeft. Na Rome is dit de best bewaarde plaats uit het oud Romeinse Rijk! Overal waar je loopt kijk je je ogen uit. Je ziet imposante beelden, prachtige marmeren tegels en de beroemde tempel van Artemis.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen