Aqua Fantasy

Tips

Vergeet niet online of op het vliegveld een visum voor Turkije aan te vragen. Deze heb je nodig om het land binnen te komen. Op het vliegveld is het duurder dan online.
Neem je identificatiekaart mee als je met de bus vanuit het hotel weggaat. Het busje wordt nog wel eens aangehouden en dan is het handig dat je je identificatiebewijs bij je hebt.
Er is een service center in het hotel die Nederlands spreekt. Mocht je vragen hebben of een klacht, dan kun je bij hen terecht.

De behandelingen in het spa- en wellnesscentrum van het hotel zijn zeker de moeite waard. Je komt er zo ontspannen van terug!

Handig om te weten is dat er in het aquapark kluisjes zijn. Je betaalt een borg, maar je krijgt dat gewoon weer terug. Handig als je je bril, sleutels of telefoon kwijt wil.
Adaland is ook de moeite waard. Je hebt hier prachtige vissen waar je tussen kunt zwemmen of ontmoet de dolfijnen in het park. Erg leuk voor alle leeftijden.

Als je laat in de avond aankomt, zorg dan dat je nog wat eten bij je hebt of nog laat gegeten hebt. Het hotel heeft niet meer veel mogelijkheden om na 23.00 uur (gratis) te eten, dus houdt daar rekening mee.

Het animatieteam is erg leuk met kinderen. Ze organiseren veel activiteiten, dus breng je kind gerust een dagje daar onder. Ze letten goed op de veiligheid van kinderen en verzinnen zoveel leuks. Je kind zal er veel plezier aan beleven!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen