Aqua Fantasy

All inclusive Hotel Aqua Fantasy – wat is inbegrepen?

Hoe fijn is het als je op vakantie bent, in een vreemd land, en alles is al voor je geregeld? Er zijn verschillende restaurants waar je kunt eten, alles is al bereid. Het enige wat je hoeft te doen is tussen bepaalde tijden aan tafel te schuiven. Dat is toch ideaal? Nou, dat kan bij Hotel Aqua Fantasy! Je kunt hier All Inclusive genieten van al het eten. Elke dag krijg je hier een ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet. Bovendien mag je daarnaast zoveel drinken als je wilt. Tussendoor is er gelegenheid om snacks te halen in de barretjes.

A la carte restaurants bij Hotel Aqua Fantasy

Geen zin in eten in het buffetrestaurant? Kies er dan voor om naar één van de vijf à la carte restaurants te gaan. Ontbijten doe je tussen 07.00 en 10.00 uur. Langslapers mogen en uurtje langer genieten van het ontbijt. Lunchen gebeurt tussen 12.30 en 14.30 uur en je dineert tussen 19.00 en 21.30 uur. Er is zelfs een speciaal kinderbuffet tussen 18.30 en 19.15 uur. Drinken kun je zoveel als je wilt: lokale (alcoholische) drankjes, water of fris tot 23.00 uur. Daarna moet je helaas betalen. Vanwege het laag- en hoogseizoen kan het zijn dat niet alle bars open zijn. Het slechte weer in de winter kan hier invloed op hebben. Informeer hiernaar bij het boeken van je reis. Dan weet je waar je aan toe bent.

Gratis snacks bij Hotel Aqua Fantasy

Bovendien is er overdag ook ruimte om koffie en thee te drinken met wat koekjes. Hotel Aqua Fantasy serveert namelijk afternoon tea aan het eind van de middag. Daarnaast kun je overdag terecht voor koffie, thee en koekjes. Of neem een pizza of hamburger tussen 12.00 en 17.00 bij één van de bars diverse andere snacks bij één van de bars.

Animatieteam & entertainment

Wat het leuke is aan het Aqua Fantasy Hotel is dat het een eigen animatieteam heeft. Deze verzorgen activiteiten voor de kind- en juniorclub. Je kunt er knutselen, maar ook sportactiviteiten doen. Het hotel heeft een eigen aquapark met enorm veel glijbanen of ga competities met elkaar aan. ’s Avonds wordt er vaak een avondshow opgevoerd door het professionele animatieteam. Deze show heeft te maken met muziek, dans of comedy en zijn voor alle leeftijden. Na afloop kun je nog de laatste uurtjes dansen in de discotheek van het hotel.

Zwembaden en waterpark

Voor de liefhebbers van zwemmen heeft het Aqua Fantasy hotel goed nieuws. Je geluk kan hier namelijk niet op! Je hebt er namelijk een enorm groot waterpark met verschillende zwembaden. Het aquapark is maar liefst 60.000 vierkante meter groot! Om het park heen ligt ook nog eens een rivier, wat voor een mooi uitzicht zorgt. Binnen in het waterpark zijn er een aantal zwembaden voor volwassenen en apart voor kinderen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben begeleiding nodig bij de glijbanen en dienen minimaal 120 centimeter te zijn. Daarnaast kun je nog terecht in de binnenzwembaden van het resort.

Eén ding is duidelijk: Houd jij van water? Houd jij van glijbanen? Dan is dit het hotel waar je naartoe moet gaan! Hotel Aqua Fantasy laat dromen waar komen in het aquapark. Dit aquapark is zo groot en kent meer dan twintig glijbanen verdeeld over het hele terrein. Je kunt je de hele dag hier wel vermaken! Daarnaast heeft het een animatieteam die voor onvergetelijke showavonden zorgt en de kinderen een prachtige tijd gedurende de vakantie laat beleven.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen