Aqua Fantasy

De reis naar Hotel Aqua Fantasy: bereikbaarheid

Vanuit Amsterdam vlieg je rechtstreeks naar Izmir. Verschillende boekingsmaatschappijen bieden vluchten aan, zoals Tui of Corendon. De vlucht duurt iets langer dan 3 uur en dan bevind je je alweer op Turkse grond.

Als je via een reisorganisatie boekt, kun je vaak kiezen voor een pakket. In dit pakket zit de vlucht, de transfer naar het hotel en de accommodatie zelf inbegrepen. Dus als je aankomt op Izmir vliegveld, kun je een shuttlebus pakken naar het hotel Aqua Fantasy. Daar doe je ongeveer een uur over. Je kunt er ook voor kiezen om naar Bodrum vliegveld te vliegen. De vlucht doet er iets langer over en ook de transfertijd van vliegveld naar hotel is langer.

Je kunt je vanaf 14.00 uur inchecken bij hotel Aqua Fantasy. Vraag bij de receptie of er mogelijkheden zijn om je bagage op te slaan, mocht je eerder aankomen vanaf het vliegveld. Als dat zo is, kun je alvast de omgeving en de faciliteiten van het hotel verkennen. Zo niet, dan kun je wachten in de lobby van het hotel en alvast een drankje nemen. Op de dag van je vertrek moet je je weer voor 12.00 uur uitchecken. Ook dan zou je eventueel gebruik kunnen maken van de opslag (mits deze er is), zodat je niet de hele dag met je bagage hoeft rond de sjouwen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 855 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen